Új jelszó kérése
 

Timex T5K719 pulzusmérő óra

Timex T5K719 pulzusmérő óra

A Timex® Ironman® Road Trainer™ pulzusmérő órák azoknak a futóknak ajánljuk, akik komolyan gondolják a futást és tökéletesíteni szeretnék a technikájukat, amit a pulzuskontrollos edzéssel elérhetnek.

31 900 Ft31900
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Timex T5K719 Ironman® Road Trainer™ pulzusmérő óra


A Timex® Ironman® Road Trainer™ pulzusmérő órák ezzel az új külsővel toppantak be tavaly a pulzusmérő órák piacára. A Timex sportórák világában nem meglepő ez a dizájn, sőt a vásárlók és felhasználók évről-évre igénylik is ezt a formavilágot.

A belbecsről szólva ezt a típust azoknak a futóknak ajánljuk, akik komolyan gondolják a futást és tökéletesíteni szeretnék a technikájukat, amit a pulzuskontrollos edzéssel elérhetnek. Az óra biztosít egy sor hasznos lehetőséget mint például beállítható a célnak megfelelő pulzus zóna,pulzusriasztás, mérhető átlagos pulzusszám; célzónában töltött idő; felhasznált kalória, edzés utáni pulzusvisszaállás. Napi 2 db beállítható riasztás. Ne feledkezzünk meg innen kezdődően, ettől a típustól felfele már Ironman szerkezetről beszélünk, mely minőségi sportóra szerkezet.
Flex-Tech™ digitális adatátvitel megvéd az elektromos interferenciától. Amitől a Timex kínálatában fontos mérföldkő ez a típus az az 50 kör mérésének a lehetősége.

- 100 órás Chronograph
- 50 LAP memória átlagos pulzusszám mentésével
- Digitalis Quartz
- Stopper
- Visszaszámláló
- Pulzusmérő
- Időzóna
- Ironman Chronograph
- Ébresztő napi, heti, hétvégi opcióval
- Acél-PU kombinált tok
- PU
- Acél-PU kombinált szíj
- Indiglo® NIGHT-LIGHT®
- 100M vizisportoláshoz alkalma

Adatok
Gyártó
Timex
Cikkszám
t5k719